Lead scraping

Eenvoudig leads verzamelen

Wil je contact informatie van salesleads geautomatiseerd verzamelen? Wil je een lijst genereren die toegespitst is op jullie wensen en bestaat uit de meest actuele informatie?

Wij bieden een oplossing waarmee je de meest recente informatie van leads razendsnel tot je beschikking hebt: lead scraping.

Waarom lead scraping?

 •    eenvoudig lead informatie verzamelen
 •    efficiënt en geautomatiseerd
 •    afgestemd op jullie sales behoeften
 •    gecontroleerd bij de KvK
 •    actuele informatie, lage kosten
 •    maatwerk, dus geen standaard lijsten

Betere bellijsten voor telefonische acquisitie?

Wij leveren je de meest up-to-date lead informatie

een vast bedrag
per maand

in elk gewenst
bestandsformaat

grotere slagkracht
van het salesteam

Wat ontvang ik?

Je ontvangt een lijst met actuele lead informatie op basis van jouw zoekvraag, geleverd in bijvoorbeeld een Excel of .CSV bestand.

Een zoekvraag kan een bepaald type bedrijf zijn of bedrijven in een specifieke branche of regio. De informatie die je ontvangt wordt afgestemd op jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsnamen, contactpersonen, e-mail adressen, telefoonnummers, social media informatie, etcetera.

Wij bouwen een scraper op maat die alle benodigde informatie vindt. Het inzetten van web scraping voor lead generatie en andere sales ondersteuning is een logische en slimme stap.

Vind geautomatiseerd nieuwe leads voor jullie organisatie. In één keer een lijst of periodiek een nieuwe batch om mee aan de slag te gaan? Onze scraper speurt bijvoorbeeld het web, LinkedIn of Google Maps af op zoek naar geschikte leads op basis van de doorgegeven kwalificatie criteria, inclusief actuele contact informatie.

Ook is het mogelijk om hoog gekwalificeerde leads via social media te verzamelen voor bijvoorbeeld marketing automation. De volgers op de social media accounts van de concurrentie zijn een interessante bron van hoog gekwalificeerde leads. Deze doelgroep is reeds geïnteresseerd in de onderwerpen die samenhangen met jullie aanbod. Verzamel de accounts van deze geïnteresseerde volgers met onze webscraper en start de interactie met deze doelgroep.

Wat kan ik hiermee?

De leads die je ontvangt stellen je in staat om de sales slagkracht van je organisatie te vergroten.  Je kunt gekwalificeerde leads benaderen en meer verkopen realiseren.

Het vinden van mensen die geïnteresseerd zijn in je producten of diensten is een uitdagende en tijdrovende klus, die vaak om veel investering in tijd en geld vraagt. Met web scraping bespaar je die tijd tegen een geringe investering.

Uit de Nationale B2B Leadgeneratie Benchmark 2018 blijkt dat commercieel directeuren de grootste uitdaging zien in het verkrijgen van gekwalificeerde leads en tweederde van de ondervraagden niet tevreden is met het succes van hun leadgeneratie.

Daar bovenop wordt 79 procent van de zakelijke leads nooit klant. Een continue grote aanwas aan gekwalificeerde leads is zodoende noodzakelijk om de verkoopdoelstellingen te behalen en sales resultaten te verhogen.

Lead generatie is dus allerminst makkelijk te noemen. Om goede verkoopresultaten te behalen heb je blijvend veel en goede leads nodig in de funnel. Daar komt web scraping om de hoek kijken.

Door het inzetten van web scraping voor lead generatie neem je de grootste uitdaging weg. Zie het web als een onuitputtelijke bron van gekwalificeerde leads. Zo wordt lead generatie vele malen makkelijker, sneller en minder kostbaar.

Heb jij nog vragen?

Veelgestelde vragen

Voor wie is lead scraping geschikt?

Onder andere voor ondernemers, Commercieel Directeuren, Sales Directors en Sales Managers. Het scrapen van sales- en leadinformatie is geschikt voor alle bedrijven die meer uit hun verkoopteam willen halen.

Met behulp van web scraping gaat er minder tijd naar zaken die geautomatiseerd kunnen worden en meer tijd naar de kwaliteiten van het marketing- en/of salesteam; het binnenhalen van nieuwe klanten.

Hoe kan ik web scraping verder inzetten voor sales?

Voor marketing- en sales doeleinden kan web scraping op veel verschillende manieren ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het actualiseren van een database met gegevens of het verrijken van data. Kijk naar de mogelijkheden van database actualisatie.

Wat kost lead scraping?

Je betaalt bij ons een vast bedrag per scrape of per maand bij een abonnement. Het maandelijkse bedrag is afhankelijk van de frequentie en de aantallen leads die je wenst af te nemen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Hoe kan ik lead scraping gebruiken voor marketing?

Als ondernemer of marketeer wil je creatief zijn met het inzetten van marketing voor jullie organisatie. Met web scraping kun je veel waardevolle informatie verzamelen voor jullie marketing.

Neem bijvoorbeeld de social media accounts van concurrenten met aardig wat volgers op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Twitter.

Dat zijn hoog gekwalificeerde leads voor jullie bedrijf! Het is lucratief om de dialoog te starten en deze doelgroep bewust te maken van jullie bestaan en aanbod.

Wij kunnen een scraper voor je bouwen, die het mogelijk maakt om de volgers van concurrerende merken te verzamelen. Vervolgens kun je deze geïnteresseerde gebruikers gaan volgen en de interactie opstarten met deze doelgroep.

Welke informatie is nodig voor lead scraping?

Je laat ons weten welk type leads je wilt ontvangen en aan welke eisen ze moeten voldoen. Op basis van die informatie kunnen wij starten met verzamelen.

Zullen wij jou bellen?


  Bel ons: +31 (0)85 303 34 24

  of stuur een mail naar:

  info@inspectelement.nl

  Ook interessant!

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1810″ img_width=”48″ front_title=”Verrijken of actualiseren van een database.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”DATABASE SCRAPING” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”DATABASE SCRAPING” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Fdatabase-scraping%2F|title:Database%20scraping||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117240034{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1820″ img_width=”48″ front_title=”Influencers en thought leaders vinden voor interessante samenwerkingen.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”INFLUENCER SCRAPING” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”INFLUENCER SCRAPING” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Finfluencer-scraping%2F|title:Influencer%20scraping||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117295182{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1812″ img_width=”48″ front_title=”Reputatiemanagement en inzicht in de online prestaties van jullie merk.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”BRAND SCRAPING” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”BRAND SCRAPING” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Fbrand-scraping%2F|title:Brand%20scraping||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117249733{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]