Over Inspect Element

Data geeft je meer inzicht en stelt je in staat om sneller beslissingen te maken.

Het is waardevol om op elk gewenst moment de meest recente data tot je beschikking te hebben. Data om voor te blijven op de concurrentie en data die je in staat stelt om werktijd zo effectief mogelijk te besteden.

Tijdrovend handwerk dat geautomatiseerd kan worden, levert tijd en geld op. Achter de feiten aanlopen kost omzet. Zo is Inspect Element ontstaan. Uit behoefte om handwerk te automatiseren en efficiënter te werken.

Efficiëntie en inzicht. Daar draait het voor ons om.

Data stelt je in staat om meer inzicht te krijgen en sneller de juiste beslissingen te maken om jullie business te verbeteren.

Of het nu gaat om inzicht in prijzen, de concurrentie, de markt, onderzoekdata, recruitment of sales informatie. Het inzicht helpt je om de juiste beslissingen te nemen en actie te ondernemen, zodat jullie bedrijfsdoelstellingen behaald worden.

Ons doel is om organisaties in staat te stellen betere beslissingen te nemen en resultaten te verbeteren op basis van slimme data.

Dit doen we door het efficient verzamelen van relevante data van het web. Dit wordt ook wel web scraping, web harvesting, web crawling of data extraction genoemd.

Wij extraheren openbaar beschikbare informatie en zetten deze ruwe data om in bruikbare en waardevolle informatie voor jullie organisatie. Wij zetten deze online data om naar actiegerichte inzichten en Business Intellegence.

Web scraping kan gebruikt worden voor alle typen informatie die beschikbaar is op het wereld wijde web. En voor bijna elke gewenste toepassing.

Wie wij zijn?

De mensen achter Inspect Element zijn twee ondernemers. Wij hebben allebei verschillende bedrijven (gehad), in uiteenlopende branches. Als er één ding is wat we van al die bedrijven hebben opgestoken, is dat het hebben van de juiste data in directe relatie staat tot het succes van je bedrijf.

Heb je de informatie niet of te laat? Dan merk je dat in verschillende dingen, zoals je resultaat.

Welk type informatie jij nodig hebt, ligt aan het type bedrijf dat je hebt. Maar één ding is zeker: je hebt informatie nodig. Zonder die informatie kun je niet ondernemen.

Veel van die informatie is vrij beschikbaar op het internet. Je bent je er misschien niet eens van bewust. Wij wilden deze informatie gebruiken voor onze ondernemingen, alleen is de tijd te waardevol om dit met de hand te verzamelen. Zo kwam web scraping in beeld.

Wij merken dat veel organisaties de meerwaarde van web scraping nog niet hebben ontdekt of wellicht niet eens van het bestaan van de techniek afweten. Daaruit ontstond Inspect Element.

Wij dagen je uit om te bekijken op welke manier web scraping jouw werk beter kan maken en je organisatie kan helpen richting (nog) betere resultaten.

Wil jij meer weten over web scraping?