Retail scraping

Eenvoudig wederverkopers monitoren

Wil je weten waar én tegen welke condities jouw producten door resellers worden aangeboden op het internet? Wil je relevante zaken over jullie producten online monitoren? Wil je deze informatie ontvangen vanaf de webshops van wederverkopers, maar ook vanaf andere verkoopplatformen?

Wij bieden een oplossing waarmee het monitoren van gemaakte afspraken met resellers nog nooit zo makkelijk was: retail scraping.

Waarom retail scraping?

 •    inzicht in actuele productprijzen van wederverkopers
 •    op de hoogte van kortingsacties, óók in de winkelmand
 •    actief sturen op gemaakte afspraken
 •    óók bol.com, beslist.nl en Google Shopping
 •    affiliate kanalen en vergelijkingswebsites monitoren
 •    nationaal én internationaal producten volgen 
 • ✓   goede merknaam behouden en uitbouwen
 •    voor alle typen productinformatie

Wij geven je dagelijks inzicht in verkoopkanalen

Voor een vast bedrag
(per maand)

Opgeleverd in elk
gewenst bestandsformaat

Pure tijdswinst en
continu op de hoogte

Wat ontvang ik?

Je ontvangt de prijzen en kortingsacties van online resellers, in elk gewenst format en op de door jou gewenste frequentie. Ook is het mogelijk om andere data toe te voegen, zoals voorraadniveaus en beschikbaarheid.

Je laat ons weten welke producten je wilt monitoren, bij welke resellers en eventueel op welke andere (verkoop)platformen.

Naast het monitoren van de webshops van de wederverkopers, kunnen we ook de gehanteerde prijzen en voorwaarden op bol.com, beslist.nl en Google Shopping voor je bijhouden.

Onze scrapers kunnen alle beschikbare productinformatie van de webshops van resellers verzamelen, maar óók van verkoopplatforms, affiliate websites en vergelijkingssites.

De data wordt aangeleverd, zoals jij dat wenst.

Wat kan ik hiermee?

Je bent altijd op de hoogte van actuele verkoopprijzen en andere product gerelateerde informatie die door wederverkopers wordt gebruikt.

Jullie hebben tot doel om jullie merk te beschermen. Daarom maak je duidelijke afspraken met resellers die jullie merk mogen verkopen. Om de goede naam van jullie merk te behouden en verder uit te bouwen, willen jullie graag dat hier door wederverkopers geen afbreuk aan gedaan wordt. Verkoopt een reseller bijvoorbeeld de producten op een verkoopplaform, terwijl dit niet is overeengekomen? Retail scraping maakt het mogelijk om actief te sturen op gemaakte afspraken.

Tegelijk verzamel je ook veel andere waardevolle informatie. Denk bijvoorbeeld aan uitbreidingskansen van het assortiment bij een reseller door inzicht in het huidige productaanbod van jullie merk of het bijhouden van voorraden om wederverkopers te ondersteunen bij het op pijl houden van hun voorraadniveaus per product.

Heb jij nog vragen?

Veelgestelde vragen

Wat kost retail scraping?

Je betaalt bij ons een vast bedrag per maand. Het bedrag is afhankelijk van je wensen, zoals de data die je wilt verzamelen, de plekken waar je die data wilt verzamelen en de frequentie waarop je de resultaten wilt ontvangen.

Retail scraping kan al vanaf € 99 per maand.
Vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Welke informatie is nodig voor retail scraping?

Wij ontvangen van jou een feed met producten die je wilt volgen. Ook laat je ons weten op welke plekken je wilt dat informatie verzameld wordt en op welke manier je dit graag gerapporteerd zou zien.

Voor wie is retail scraping interessant?

Klanten die deze dienst afnemen, zijn meestal fabrikanten of merken die hun producten verkopen via wederverkopers. Voor retail of e-commerce bedrijven is price scraping interessant.

Met retail scraping blijf je zonder enige moeite continu op de hoogte van bijvoorbeeld prijsniveaus, het assortiment en voorraadniveaus bij resellers en kun je hier adequaat op inspelen.

Waarom zou ik gebruik maken van retail scraping?

Het bijhouden van de voorwaarden waaronder producten worden aangeboden bij resellers door middel van web scraping is een erg kosteneffectieve en efficiënte manier om continu waardevolle informatie te verzamelen. Web scraping kan, in tegenstelling tot standaard oplossingen, volledig op maat en geautomatiseerd worden aangepast op de behoeften van jullie organisatie.

Zullen wij jou bellen?


  Bel ons: +31 (0)85 303 34 24

  of stuur een mail naar:

  info@inspectelement.nl

  Ook interessant!

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1818″ img_width=”48″ front_title=”Reviews en beoordelingen analyseren en vergelijken met concurrenten.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”REVIEW ANALYSE” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”REVIEW ANALYSE” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Freview-analyse%2F|title:Review%20analyse||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117284030{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1822″ img_width=”48″ front_title=”Gemakkelijk content en informatie vinden voor affiliate websites.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”AFFILIATE SCRAPING” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”AFFILIATE SCRAPING” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Faffiliate-scraping%2F|title:Affiliate%20scraping||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117344692{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1812″ img_width=”48″ front_title=”Reputatiemanagement en inzicht in de online prestaties van jullie merk.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”BRAND SCRAPING” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”BRAND SCRAPING” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Fbrand-scraping%2F|title:Brand%20scraping||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117249733{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]