Influencer scraping

Vind invloedrijke partijen voor samenwerkingen

Wil je influencers vinden die groot zijn in jullie branche en passen bij jullie merk? Kost het zoeken van interessante partijen voor samenwerkingen en linkbuilding veel tijd? Ben je op zoek naar thought leaders binnen jullie vakgebied?

Wij bieden een oplossing waarmee je met interessante influencers, thought leaders en blogs vindt voor samenwerkingen: influencer scraping.

Waarom influencer scraping?

 •    interessante online samenwerkingen
 •    geschikte influencers ontdekken
 •    goede blogs vinden voor linkbuilding
 •    samenwerking zoeken met thought leaders
 •    compleet met alle benodigde informatie

Wij ontdekken interessante samenwerkingen voor je

Voor een vast bedrag
per search

Opgeleverd in elk
gewenst bestandsformaat

Pure tijdswinst en
bouwen aan je merk

Wat ontvang ik?

Je ontvangt een overzicht met interessante partijen voor online samenwerkingen ter versterking van je content marketing.

Met web scraping kun je bijvoorbeeld influencers en thought leaders ontdekken die scoren op voor jullie relevante zoekwoorden en daar vervolgens een samenwerking mee aangaan.

Bij het samenwerken met invloedrijke personen en blogs in jouw branche kun je veel positiefs bereiken voor je merk en je vindbaarheid. Web scraping maakt het een stuk eenvoudiger om bloggers, thought leaders en influencers te vinden waarmee een samenwerking interessant is.

Of het nu gaat om het verkrijgen van toegang tot hun volgers, om het publiceren op hun websites voor een beter linkprofiel of om autoriteit op te bouwen in jullie branche? Met web scraping destilleer je een compleet overzicht van samenwerkingspartners voor online marketing.

Het overzicht met interessante partijen voor online samenwerkingen kan uitgebreid worden met gewenste informatie. Denk bijvoorbeeld aan website rankings, het aantal volgers, veelgebruikte hashtags en contactinformatie.

Wat kan ik hiermee?

Met influencer scraping vind je influencers, thought leaders en interessante blogs om mee samen te werken.

De fanbase van influencers helpt je aan een groter bereik en het vergroten van de bekendheid van je merk. Een samenwerking met een invloedrijk persoon met de juiste volgers kan je merk een enorme boost geven. Er zijn talloze influencer bureaus actief, maar een rechtstreekse samenwerking scheelt een hoop budget.

Verbeter jullie linkprofiel door waardevolle backlinks vanaf invloedrijke blogs in de branche. Wij gaan op zoek naar populaire blogs in jouw branche met daarbij de website rankings, waarmee je kunt bepalen of een samenwerking interessant is. Zo bespaar je jezelf een grote zoektocht in Google en de controle van de kwaliteit van hun do-follow links.

Of versterk jullie merk door een samenwerking met een thought leader die aanzien heeft in de markt. Publiceer samen met een autoriteit in jullie werkveld een artikel, onderzoek of video.

Heb jij nog vragen?

Veelgestelde vragen

Voor wie is influencer scraping interessant?

Met name voor specialisten en bureaus die zich bezig houden met content marketing of PR binnen hun bedrijf of voor een klant, is influencer scraping erg interessant. Denk bijvoorbeeld aan content marketeers, internet marketeers of online marketeers.

Welke informatie is nodig voor influencer scraping?

Laat ons de criteria voor een potentiële samenwerkingspartner weten en welke online beschikbare informatie je verder nodig hebt om een succesvolle samenwerking aan te gaan.

Wat kost influencer scraping?

Je betaalt bij ons een vast bedrag per keer. Het bedrag is afhankelijk van je wensen, zoals de contacten die je wilt ontvangen en de complexiteit van je zoekvraag.

Influencer scraping kan al vanaf € 399.
Vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Zullen wij jou bellen?


  Bel ons: +31 (0)85 303 34 24

  of stuur een mail naar:

  info@inspectelement.nl

  Ook interessant!

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1812″ img_width=”48″ front_title=”Reputatiemanagement en inzicht in de online prestaties van jullie merk.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”BRAND SCRAPING” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”BRAND SCRAPING” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Fbrand-scraping%2F|title:Brand%20scraping||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117249733{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1814″ img_width=”48″ front_title=”Online onderzoeksdata verzamelen voor kwantitatief onderzoek.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”ONDERZOEKSDATA SCRAPING” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”ONDERZOEKSDATA SCRAPING” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Fonderzoeksdata-scraping%2F|title:Onderzoeksdata%20scraping||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117323725{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]

  [hgr_zoom_box icon_type=”custom-icon” icon_img=”1819″ img_width=”48″ front_title=”Uitgebreide en complete technische SEO analyse voor websites.” front_title_color=”#222222″ front_desc=”TECHNISCHE SEO ANALYSE” front_desc_color=”#2aae90″ front_background_type=”custom-front-background” front_background_color=”#ffffff” front_background_opacity=”1″ front_border_type=”custom-front-border” front_border_width=”2″ front_border_color=”#f7f7f7″ zoom_title=”TECHNISCHE SEO ANALYSE” zoom_title_color=”#2aae90″ zoom_desc=”Lees meer…” zoom_desc_color=”#000000″ zoom_background_type=”custom-zoom-color” zoom_background_color=”#ffffff” zoom_border_type=”none” zb_border_roundness=”0″ custom_link=”set-link” zoombox_link=”url:http%3A%2F%2Finspectelement.nl%2Ftechnische-seo-analyse%2F|title:Technische%20SEO%20analyse||” zb_extra_class=”” css=”.vc_custom_1561117306037{background-image: url(http://inspectelement.nl/wp-content/uploads/2019/06/homeblok1.jpeg?id=1120) !important;}”]